0731.181.184     office@concept-studio.eu
amenajari interioare

Amenajari interioare - usi sticla, vitralii, oglinzi, cabine de dus, pacari cu sticla

Suntem o firma din Bucuresti, ne ocupam cu amenajari interioare din sticla. Oglinzi decorative, usi din sticla securizata, vitralii autentice, clasice, realizate din sticla colorata in masa, diverse compartimentari sticla, cabine de dus, placari cu sticla, blaturi din sticla, pardoseli sau balustrade din sticla. (consultati cataloagele)

Realizam oglinzi decorative pentru orice zona interioara, oglinzi de bai personalizate cu gravura artistica prin sablare permanenta. Realizam si oglinzi pentru living sau holuri, acelasi tip de personalizare prin gravura artistica permanenta. (vedeti si sectiunile respective cu oglinzi de pe site)

Producem la comanda vitralii clasice realizate dupa vechea tehnica, din sticla colorata in masa (deci nu plastice, overlay,etc) Consultati cataloagele noastre pentru modele. Sigur veti gasi ceva potrivit stilului dv si a spatiului dv.

Executam placari cu sticla colorata, (lacobel se numeste), o sticla care este vopsita in cimp electrostatic si este rezistenta la caldura, nu insa si la flacara directa. O altenativa contemporata la gresie si faianta, in amanajari interioare. Extrem de usor de intretinut sticla lacobel se curata ca orice geam cu o solutie simpla de curatat geamurile.

Sticla reprezinta un trend in amenajari interioare, in ziua de azi. In acest sens firma noastra produce si monteaza usi sticla securizata, in diverse forme si prelucrari. Acestea ca dealtfel orice sticla, pot fi personalizate cu aceasta gravura astistica deosebit de frumoasa, realizata prin sablare permanenta.Va rugam sa rasfoiti paginile cu gravura si cu usi sticla securizata pentru detalii. Accesoriile pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate Germania.

In acelasi sens realizam la comanda diverse compartimentari din sticla securizata, panouri despartitoare din sticla, dar si cabine de dus, care binenteles pot fi personalizate in acelasi mod cum am prezentat mai sus, prin gravura artistica permanenta.

Toate produsele de la vitralii la oglinzi si usi sticla, le realizam numai la comanda nu avem ceva standard gata executate.

De asemnea la toate produsele, asiguram transportul si montajul acestora.

Ne puteti gasi pe facebook si google+.

Share daca va place ce facem :)